Categorii

Cele mai populare

Niciun produs disponibil în acest moment

Coșuri de scule, genți, rucsaci, centuri abdominale

Centurile şi coşurile pentru scule sunt accesorii care cresc eficienţa lucrului, atât în cazul activităţilor la sol, dar mai ales în cazul activităţilor la înălţime. Centurile oferă spaţiu de depozitare a sculelor şi uneltelor de dimensiuni mici la purtător, făcând ca accesul la acestea să fie imediat şi facil, oferind în acelaşi timp şi spaţii ...

Centurile şi coşurile pentru scule sunt accesorii care cresc eficienţa lucrului, atât în cazul activităţilor la sol, dar mai ales în cazul activităţilor la înălţime. Centurile oferă spaţiu de depozitare a sculelor şi uneltelor de dimensiuni mici la purtător, făcând ca accesul la acestea să fie imediat şi facil, oferind în acelaşi timp şi spaţii limitate pentru materiale nesesare (cuie, şuruburi, altele asemenea). Coşurile sunt mult mai utile în activităţile care se desfăşoară la înălţime oferind spaţiu temporar de depozitare pentru unelte care pot avea dimensiuni mici şi medii.

Centurile elastice abdominale au rolul de proteja mijlocul lucrătorului mai ales în timpul operaţiunilor de ridicare a obiectelor grele. Ele se montează în jurul brâului, se strâng cu curelele prevăzute cu benzi velcro asigurând astfel un suport lombar suplimentar.

Detalii
Afișez 1 - 8 din 8 produse
Afișez 1 - 8 din 8 produse

Produsele noastre

  • Niciun produs disponibil în acest moment