Categorii

Cele mai populare

Niciun produs disponibil în acest moment

Îmbrăcăminte pentru fasonatori

Fasonatorii mecanici sunt expuși unui număr mare de factori de risc, de facturi și intensități diferite. Cel mai mare pericol îl constituie lanțul motofierăstrăului, aflat în mișcare cu viteză mare, între 16 și 28 m/s. Dacă din diferite motive motofierăstrăul este scăpat din control lama poate ajunge în contact cu diferite părți ale corpului (mâ...

Fasonatorii mecanici sunt expuși unui număr mare de factori de risc, de facturi și intensități diferite. Cel mai mare pericol îl constituie lanțul motofierăstrăului, aflat în mișcare cu viteză mare, între 16 și 28 m/s. Dacă din diferite motive motofierăstrăul este scăpat din control lama poate ajunge în contact cu diferite părți ale corpului (mâini, picioare, bust) iar impactul poate fi cauzator de moarte sau invaliditate permanentă. De aceea, se impune purtarea de echipament individual de protecție adecvat tipului de motofierăstrău utilizat. Clasificarea claselor de protecţie se face în funcţie de viteza lanţului, astfel:

Clasa 0: 16 m/s

Clasa 1: 20 m/s

Clasa 2: 24 m/s

Clasa 3: 28 m/s

Îmbrăcămintea pentru fasonatori are rolul de a proteja părțile corpului de acțiunea vătămătoare a lanțului de motofierăstrău. Acest obiectiv se atinge prin inserarea în construcția echipamentului a unor straturi speciale din materiale destinate să blocheze mișcarea lanțului. 

Detalii
Afișez 1 - 12 din 12 produse
Afișez 1 - 12 din 12 produse

Produsele noastre

  • Niciun produs disponibil în acest moment