Categorii

Cele mai populare

Niciun produs disponibil în acest moment

Îmbrăcăminte pentru fasonatori

Fasonatorii mecanici sunt expuși unui număr mare de factori de risc, de facturi și intensități diferite. Cel mai mare pericol îl constitue lanțul motofierăstrăului, aflat în mișcare cu viteză mare, între 16 și 28 m/s. Dacă din diferite motive motofierăstrăul este scăpat din control lama poate ajunge în contact cu diferite părți ale corpului (mâi...

Fasonatorii mecanici sunt expuși unui număr mare de factori de risc, de facturi și intensități diferite. Cel mai mare pericol îl constitue lanțul motofierăstrăului, aflat în mișcare cu viteză mare, între 16 și 28 m/s. Dacă din diferite motive motofierăstrăul este scăpat din control lama poate ajunge în contact cu diferite părți ale corpului (mâini, picioare, bust) iar imapctul poate fi cauzator de moarte sau invaliditate permanenetă. De aceea se impune purtarea de echipament individual de protecție adcvat tipului de motofierăstrău utilizat. Clasificarea claselor de protectie se face in functie de viteza lantlui, astfel:

Clasa 0: 16 m/s,

Clasa 1: 20 m/s

Clasa 2: 24 m/s

Clasa 3: 28 m/s

Îmbrăcămintea pentru fasonatori are rolul de a proteja părțile corpului de acțiunea vătămătoare a lanțului de motofierăstrău. Acest obiectiv se atinge prin inserarea în construcția echipamentului unor straturi speciale din materiale destinate să blocheze mișcarea lanțului. 

Detalii
Afișez 1 - 10 din 10 produse
Afișez 1 - 10 din 10 produse

Produsele noastre

  • Niciun produs disponibil în acest moment