Categorii

Cele mai populare

Niciun produs disponibil în acest moment

Diverse

Pe lângă gama de echipamente individuale de protecţie firma noastră vă pune la dispoziţie diverse accesorii conexe, necesare în procesul de lucru în diferite posturi. În această categorie veţi găsi articole care nu se pot încadra în celelalte categorii evidenţiate distinct.

Subcategorii

 • Dispozitive alcooltest

  Aceste dispozitive se utilizează pentru punerea în evidenţă a consumului de alcool. Pot fi dispozitive analogice sau digitale dar utilizarea lor este la fel de simplă. Persoana testată suflă prin muştiuc, cantitatea de aer suficientă fiind atinsă atunci când punga martor se umflă la maxim (la cele analogice) sau până la emiterea unui semnal sonor (la cele digitale). Substanţa din interiorul fiolei îşi modifică culoarea din galben în verde în prezenţa vaporilor de alcool în aerul expirat sau concentraţia acestora se va afişa pe ecranul digital. 

 • Lavete

  Lavetele din bumbac sau din amestec bumbac-poliester sunt albe sau colorate sau amestecate si se prezintă ambalate 100 de bucăţi per pachet (cele tăiate de aceeaşi formă) sau la saci de 10 kg (cele amestecate, de forme şi dimensiuni diferite). Se utilizează în domenii foarte diferite, pentru curăţarea utilajelor, a spaţiului de lucru etc.

 • Lanterne

  Lanternele pot fi cu baterii sau cu acumulatori, cu becuri halogen sau cu led,  portabile obişnuite sau cu montare pe cap (pe cască).

 • Covor electroizolant

  Covorul electroizolant se utilizează în apropierea tablourilor electrice, pentru protecţia lucrătorilor care intervin la panou. Se întâlnesc grosimi de 6, 8 10 şi 12 mm, la lăţimea de 1 m. Grosimea este dată de necesitatea de protecţie (tensiunea de lucru a instalaţiei electrice din tablou).

Afișez 1 - 6 din 6 produse
Afișez 1 - 6 din 6 produse

Produsele noastre

 • Niciun produs disponibil în acest moment