Categorii

Cele mai populare

Niciun produs disponibil în acest moment

Ind. Alimentara

În industria alimentară rolul echipamentului individual de protecție este dublu. Pe de o parte avem funcția sa clasică de protejare a lucrătorului împotriva factorilor de risc iar pe de altă parte dar cu o importanță cel puțin la fel de mare avem funcția de a izola obiectul manipulat de către lucrător (materiale alimentare) de riscul de contamin...

În industria alimentară rolul echipamentului individual de protecție este dublu. Pe de o parte avem funcția sa clasică de protejare a lucrătorului împotriva factorilor de risc iar pe de altă parte dar cu o importanță cel puțin la fel de mare avem funcția de a izola obiectul manipulat de către lucrător (materiale alimentare) de riscul de contaminare din exterior.

Din acest motiv vom avea ca recomandări speciale pentru industria alimentară echipamentele indivicuale de protecție de unică folosință sau cele împotrivă tăierii.

Ca riscuri specifice industriei alimentare putem evidenția riscurile microbiologice sau riscurile de tăiere.

Spre deosebire de alte domenii de activitate, echipamentul de proetecție din industria alimentară trebuie să răspundă, în egală măsură, normelor de protecție a muncii, dar și reglementărilor privind siguranța produsului alimentar. Specificul activitătii impune, la confecționarea echipamentului de lucru, materiale care să ofere mobilitate, protecție mecanică, protecție termică, dar care să și poată fi ușor igienizate. În același timp, pe cat posibil, ele trebuie să limiteze circulația eventualilor agenți patogeni care ar putea pune în pericol produsul alimentar finit. Desigur, îmbracamintea este diferențiată în funcție de fiecare activitate în parte: horeca, abatorizare și procesare.

Detalii
Afișez 1 - 48 din 505 produse
pe pagină
Afișez 1 - 48 din 505 produse

Produsele noastre

  • Niciun produs disponibil în acest moment