Categorii

Cele mai populare

Niciun produs disponibil în acest moment

Corzi și chingi

În lucrul la înălţime, coarda reprezintă un material tehnic de primă importanţă, asigurând securitatea şi viaţa celui care o utilizează. Frânghia este creată pentru a rezista tensiunilor exercitate în cazul unui accident iar testele la care sunt supuse în vederea certificării se fac pentru greutăţi care depăşesc cu 40% sau chiar 50% greutatea uz...

În lucrul la înălţime, coarda reprezintă un material tehnic de primă importanţă, asigurând securitatea şi viaţa celui care o utilizează. Frânghia este creată pentru a rezista tensiunilor exercitate în cazul unui accident iar testele la care sunt supuse în vederea certificării se fac pentru greutăţi care depăşesc cu 40% sau chiar 50% greutatea uzulă a unui lucrător. Frânghiile pot avea diverse grosimi, diverse lungimi, în conformitate cu felurite cazuri de scheme de asigurare necesare în practică. 

Chingile de fixare sunt dispozitive de asigurare a încărcăturilor în timpul operațiunilor de ridicare sau de transport, care permit o fixare a mărfurilor foarte bună, indiferent de modul de ambalare a lor, în cutii, saci sau altfel.

Detalii
Afișez 1 - 5 din 5 produse
Afișez 1 - 5 din 5 produse

Produsele noastre

  • Niciun produs disponibil în acest moment