Categorii

Cele mai populare

Niciun produs disponibil în acest moment

Semnalizare, delimitare şi prim ajutor

Ca şi accesorii pentru desfăşurarea operaţiunior de lucru în zonele cu riscuri de accidente întâlnim diverse piese cu rol de avertizare: benzi de delimitare a zonelor periculoase (care pot fi cu model standardizat sau personalizat, în una sau mai mute culori), conuri de semnalizare care se aşează pe carosabil pentru marcarea zonelor de lucru, lă...

Ca şi accesorii pentru desfăşurarea operaţiunior de lucru în zonele cu riscuri de accidente întâlnim diverse piese cu rol de avertizare: benzi de delimitare a zonelor periculoase (care pot fi cu model standardizat sau personalizat, în una sau mai mute culori), conuri de semnalizare care se aşează pe carosabil pentru marcarea zonelor de lucru, lămpi autonome sau care lucrează sincronizat pentru semnalizarea pe timp de noapte sau panouri cu mesaje standardizate, de avertizare sau interdicţie.

Pentru prim ajutor avem trusele medicale, fixe sau portabile, truse pentru spălarea ochilor, de asemenea fixe (staţii) sau portabile, tărgi pentru transportul răniţilor.

Detalii

Subcategorii

  • Tărgi de salvare

    Tărgile de salvare sunt indispensabile în operațiunile de salvare a persoanelor care au suferit accidente sau, din diferite motive se află în incapacitate de a se deplasa singure. Deoarece situațiile posibile pot varia foarte mult vom întâlni o varietate mare de soluții constructive. Putem avea soluții portabile, cu șasiu din țeavă de aluminiu și suportul pentru persoana accidentată din material textil, construcție demontabilă și ușor de transportat pe teren. Pentru situațiile în care accidentarea este gravă și se impune o imobilizare mai bună pe durata transportului avem construcții rigide, echipate pentru a putea fi suspendate de dispozitive de ridicare/coborâre sau chiar de elicoptere de salvare.

Afișez 1 - 6 din 6 produse
Afișez 1 - 6 din 6 produse

Produsele noastre

  • Niciun produs disponibil în acest moment