Categorii

Cele mai populare

Niciun produs disponibil în acest moment

Produse pentru curăţenie şi igienă

Ca accesorii ale gamei de echipamente individuale de protecţie, un rol important în menţinerea sănătăţii şi securităţii muncii îl au produsele de igienă. Materialele de curăţenie sunt dedicate fiecărui tip de suprafaţă în parte sau fiecărui tip de necesitate de curăţare. Prosoapele de hârtie sunt cele mai recomandate din punct de vedere al păstr...

Ca accesorii ale gamei de echipamente individuale de protecţie, un rol important în menţinerea sănătăţii şi securităţii muncii îl au produsele de igienă. Materialele de curăţenie sunt dedicate fiecărui tip de suprafaţă în parte sau fiecărui tip de necesitate de curăţare. Prosoapele de hârtie sunt cele mai recomandate din punct de vedere al păstrării igienei, mai ales acolo unde se întâlnesc colectivităţi mari, cum ar fi secţiile de producţie cu mulţi lucrători. Prosoapele de hârtie pot apărea în formă de role sau pliate. Ca şi compoziţie, prosoapele din hârtie pot fi din celuloză pură, din hârtie reciclată, sau în amestecuri între acestea, în diferite procente. Constructiv putem avea prosoape într-un singur strat sau mai multe, cu diferite puteri de absorbţie.

Detalii

Subcategorii

  • Role din hârtie

    Rolele de hârtie se întâlnesc în diferite dimensiuni, hârtie igienică (9 sau 10 cm lăţime şi cu lungimi de la 125 până la 220 m), role prosop (19 cm lăţime şi lungimi cuprinse între 65 şi 285 m) sau role industriale (26 sau 27 cm lăţime şi lungime de 310 sau 360 m). Hârtia în role se poate produce din celuloză pură sau din hârtie reciclată iar rolele pot fi dintr-un sigur strat sau din mai multe.

  • Prosoape din hârtie pliată

    Prosoapele pliate sunt recomandate în locuri unde dozajul trebuie făcut cu uşurinţă, modul de prezentare şi utilizare făcându-le uşor de folosit cu o singură mână. Prosoapele „în Z” se livrează ambalate câte 160 sau câte 200 de bucăţi într-un pachet şi 20 de pachete la cutie şi pot fi fabricate din celuloză pură sau din hârtie reciclată.

  • Detergenţi şi materiale de curăţenie

    Detergenţii şi celelalte soluţii pentru curăţare sunt comercializate din gama profesională, ambalate la bidoane de minim 5l. Gama de substanţe este largă, acoperind toate necesităţile de curăţenie, atât din mediul de birou cât şi din mediul de lucru industrial, pardoseli, geamuri, mobilier, săpun de mâini, corpuri şi obiecte sanitare şi multe altele.

Afișez 1 - 3 din 3 produse
Afișez 1 - 3 din 3 produse

Produsele noastre

  • Niciun produs disponibil în acest moment