Despre noi

CINE SUNTEM
VERTICAL TREND este o societate cu capital integral privat românesc, înfiinţată în anul 2004 cu scopul de a deveni un partener loial de afaceri pentru toţii clienţii, un furnizor de soluţii complete de echipament individual de protecţie. Din anul înfiinţării şi până în acest moment, compania noastră a înregistrat o evoluţie crescătoare a cifrei de afaceri, tocmai datorită seriozităţii de care am dat dovadă în privinţa clienţilor (punând satisfacţia acestora pe primul plan) dar şi în privinţa furnizorilor pe care nu i-am neglijat nici un moment, mai ales că aceştia sunt în marea lor majoritate externi, de pe pieţe consacrate în domeniu, cum ar fi: Germania, Spania, Austria, Polonia, Republica Cehă, Portugalia, Belgia, Letonia şi mai nou: Malayezia, Pakistan, India şi Republica Populară Chineză.
CE FACEM
Avem în portofoliu peste 500 de produse, marea majoritate găsindu-se în permanenţă pe stoc în depozitul central şi care pot fi livrate imediat franco-depozit beneficiar. În urma reacţiilor pozitive primite de la clienţi am decis să creăm un portofoliu de produse proprii sub brandul “VTrend”, produse care să fie realizate cu caracteristici superioare, de către producători consacraţi. Astfel gama “VTrend” este compusă pînă în acest moment din mănuşi pentru aderenţă sporită de mai multe calităţi şi pentru utilizări diverse, mănuşi din poliester imersate în poliuretan, albe şi negre, articole de unică folosinţă (botoşei, capeline, halate de vizitator, acoperitori mâneci, măşti 3 pliuri), mănuşi de lăcătuş şi de sudură din piele şpalt, bocanci de protecţie clasa S1, S1P şi S3, salopete clasice şi cu pieptar. Toate aceste produse sunt importate direct de la producători, unele dintre ele fiind rezultatul unui design personalizat pentru compania noastră. De asemenea, caracteristicile tehnice au fost alese astfel încât produsele să fie conforme cu prevederile standardelor europene şi să acopere cerinţele unui număr cât mai mare de clienţi, din diferite domenii de activitate.
CUM FACEM
Pentru a ne păstra în permanenţă în contact cu evoluţia tehnologică şi cu cela mai noi tendinţe din domeniu Vertical Trend participă anual la cele mai importante târguri de profil din Europa. Prin aceste participări am reuşit să fim informaţi la zi cu ultimele descoperiri şi trenduri în domeniul echipamentului individual de pretecţie. Pentru a dovedi seriozitatea cu care ne ocupăm de procesul de introducere pe piaţa românească a produselor de calitate la preţuri accesibile şi pentru a face mai uşoară identificarea produselor companiei noastre am înregistrat începând cu anul 2015 la OSIM cele două mărci care definesc activitatea noastră, marca firmei şi cea a produselor noastre „VTrend”.
UNDE VREM SA AJUNGEM
Misiunea VERTICAL TREND: să identificăm şi să acoperim cerinţele clienţilor oferindu-le cel mai performant echipament de protecţie, adaptat perfect necesităţilor specifice fiecărui loc de muncă în parte, precum şi soluţii de igienă şi curăţenie la locurile de muncă şi implicit pentru lucrătorii care le deservesc. Pentru că nu facem nici un compromis, vrem să devenim partenerul dumneavoastră de încredere atunci când vorbim de siguranţa, protecţia şi igiena lucrătorilor. Viziunea VERTICAL TREND: dorim să dăm valoare vieţii în orice loc unde există oameni la muncă.
CERTIFICĂRI