Categorii

Cele mai populare

Niciun produs disponibil în acest moment

2016, anul în care ne-am mutat în „casă nouă”

2016, anul în care ne-am mutat în „casă nouă”

2004 este anul în care ia fiinţă Vertical Trend SRL. Ca orice organism tînăr aflat în perioada copilăriei, firma are perioade de încercări, de căutări, pentru definirea unui drum, pentru aflarea unei identităţi. În anii de început îşi schimbă de mai multe ori locul de desfăşurare a activităţii, închiriind pe rînd depozite mai mici sau mai mari, după posibilităţi şi în concordanţă cu specificul pieţii imobiliare la moment.

2010 este anul în care drumul pe care merge firma este clar definit, principiile după care se conduce compania sunt conturate şi din acel moment putem spune că Vertical Trend a intrat într-o nouă etapă de dezvoltare. Gama de produse comercializate se dezvoltă puternic, stocurile de mărfuri din ce în mai mari asigură livrarea în timp scurt a unui număr tot mai mare de comenzi. Din anul 2012 depozitul se mută în Calea Chișinăului nr. 29, într-unul dintre spațiile fostei întreprinderi Terom S.A. După cum se poate observa şi din graficul următor în perioada 2010-2015 firma îşi măreşte stocul de mărfuri de mai bine de 4 ori iar cifra de afaceri creşte cu mai mult de 145%.

Cu toate că în anul 2014 firma mai închiriază de la proprietar încă aprox 150 m2, este din ce în ce mai evident că spațiul de depozitare așa cum este el configurat nu satisface cerințele din ce în ce mai mari de dezvoltare ale firmei.

În aceste condiții, la sfârșitul anului 2015 managementul firmei declanșează demersurile necesare achiziționării unui spațiu propice. După multe eforturi, căutari, speranțe și dezamăgiri la începutul anul 2016 se achiziționează spațiul în care acum se află punctul de lucru, cu showroom, birouri, utilități și depozit.

Spațiul este reprezentat de o construcție din cărămidă pe structură din beton, cu suprafața utilă de 1200 de m2, deschidere de 20 m și lungimea de 60 m. Amenajarea și modernizarea clădirii a însemnat schimbarea tâmplăriei din oțel cornier cu geam simplu cu PVC cu geam termopan, acoperirea pardoselii din beton cu una versatilă din pavele din beton vibropresat, înlocuirea ușilor de acces cu unele moderne, secționale, amenajarea curții cu pavele și construirea de rampe din beton pentru acces auto în hală și amenajarea spațiului pentru showroom și birouri.

În acest moment firma dispune de spațiu de depozitare de 1050 m2, spațiu dedicat birourilor și utilităților dotat cu internet de mare viteză prin fibă optică, sistem de alarmare antiefracție și sistem de monitorizare video performant, sistem de monitorizare și alarmare antiincendiu, sisteme de back-up.

Activitățile de modernizare și amenajare vor continua și în 2017, cu finalizarea izolației termice a clădirii, extinderea sistemului de monitorizare video și altele asemenea, lucrări care vor spori gradul de securitate și de confort al noului sediu.