Categorii

Cele mai populare

Niciun produs disponibil în acest moment

Am lansat noul site Vertical Trend

Am lansat noul site Vertical Trend

Ținând cont de noile tendințe din piață, am decis că este momentul să ne actualizăm site-ul de prezentare, pentru a ajuta clienții să găsească mai ușor informațiile de care au nevoie.

Noul site este menit să fie intuitiv și să funcționeze ca un catalog digital, care susține clientul în căutarea produselor potrivite. Opțiunea de filtrare oferă posibilitate de a alege produsele în funcție de categorie, mărime, culoare sau grosime. Portofoliul va fi actualizat la zi, la fel și promoțiile speciale.

Pe lângă branduri de top, catalogul digital de peste 500 de produse conține și echipament de protecție marca Vertical Trend, cunoscut sub numele de gama VTrend.

Clienții au acum și posibilitatea de creare a unui cont de utilizator, pentru a avea control mai ușor asupra coșului de cumpărături și asupra istoricului de navigare.

Având în vedere faptul că produsele noastre sunt distribuite la nivel național, am introdus și o secțiune cu reprezentanți din fiecare oraș, pentru a ușura procesul de contactare pentru clienți: http://vertical.prestamag.ro/content/7-acoperire-nationala. Pentru o comunicare transparentă, pe site se găsesc termeni și condițiile de utilizare a site-ului (http://vertical.prestamag.ro/content/3-termeni-si-conditii), informații despre livrare (http://vertical.prestamag.ro/content/1-livrare) și informațiile legale (http://vertical.prestamag.ro/content/2-informatii-legale) pentru Vertical Trend.

Echipamentele de protecție individuală se adresează companiilor care trebuie să asigure angajaților un mediu de lucru sigur, care se încadrează în normele de protecție a muncii. Așadar, înainte de achiziție, documentarea trebuie să fie bine făcută, iar fiecare echipament bine înțeles.

De aceea, odată cu noul website, lansăm și un blog menit să țină la curent clienții cu privire la noutățile despre echipamentul de protecție individual și despre compania noastră. Totodată, pentru că știm că domeniul în care activăm este foarte tehnic și mai greu de înțeles, articolele vor reprezenta și o sursă de informații pentru cei care vor să înțeleagă mai bine cum să aleagă corect un astfel de echipament.

Așadar, noul website ușurează procesul de cumpărare a clienților, produsele fiind adăugate cu ușurință în coșul de cumpărături, iar comanda fiind plasată fără a fi nevoie de întâlnirea cu un reprezentant al firmei.

Așteptăm cu drag feedback-ul dvs pe adresa noastră de email offfice@verticaltrend.ro.

Spor la cumpărături să aveți!