Categorii

Cele mai populare

Niciun produs disponibil în acest moment

Prezentare portofoliu de produse pentru RNP Romsilva RA

Prezentare portofoliu de produse pentru RNP Romsilva RA

            În perioada 25-29 iunie 2018 a avut la Șuior (Cavnic), jud. Maramureș finala națională a concursului ”Cel mai bun fasonator”, în organizarea Regiei Naționale a Pădurilor ”Romsilva”. După etapa județeană a acestui concurs, desfășurată în județul Timiș, unde Mihai Chiriță,  reprezentantul nostru de vânzări pentru zona Vest a participat în calitate de invitat pentru o scurtă prezentare de produse care a avut un succes neașteptat, firma noastră a fost invitată în mod oficial de către organizator să participe în calitate de partener la etapa finală. 

Onorați de această invitație am sesizat oportunitatea de a prezenta produsele noastre unui număr important de persoane care pot prezenta un interes direct în introducerea în utilizare a unor soluții novatoare de EIP, respectiv responsabilii SSM din toate județele țării. În acest scop s-a decis pariciparea la acest eveniment împreună cu câțiva dintre furnizorii noștri, Delta Plus, Portwest, Siorom (filiala din România a SIOEN). Astfel, inițiativa noastră s-a concretizat într-o participare consistentă, cu produse care înglobează soluții și tehnologii de ultimă de oră pentru protecția împotriva riscurilor ce apar în timpul activităților specifice domeniului.

         Având în vedere specificul evenimentului, un accent deosebit s-a pus pe echipamentul individual de protecție pentru fasonatori. S-au prezentat echipamente de ultimă oră pentru protecția tuturor părților corpului, cap, corp, mâini, picioare, pentru protecția ochilor și pentru protecția auditivă. Deoarece produsele prezentate au fost alese din gama superioară și de top, fiind mai puțin sau deloc cunoscute, acestea au stârnit un interes deosebit.

     

Cea mai captivantă parte a evenimentului s-a desfășurat în ziua de joi, 28 iunie când au avut loc demonstrațiile practice. Din cauza caracterului extrem de periculos al lucrului cu motofierăstrăul și a riscului de accidente care pot pune în pericol viața sau pot provoca cel puțin invaliditate permanentă foarte puține persoane au avut ocazia de a vedea aceste echipamente în acțiune efectivă. Pentru a prezenta și a dovedi utilitatea acestor echipamente s-a procedat la acțiunea directă cu motofierăstrăul asupra acestora.

         În ultima imagine este prezentat un bocanc Rock Granite, care atenție!, NU ARE CERTIFICARE EN381, pentru lucrul cu motofierăstrăul, ci doar EN20745 - S3. Multe dintre persoanele prezente și-au exprimat opinia că bombeul din compozit nu ar rezista la acțiunea lanțului de drujbă în comparație cu varinta de bombeu metalic așa încât am decis să încercăm, în fața tuturor participanților să tăiem bombeul din compozit al unui bocanc. După cum se poate observa din imagine bombeul a rezistat mai mult decât onorabil, deoarece a fost nevoie e PATRU tăieturi insistente pe bombeu pentru a produce perforarea acestuia și chiar în aceste condiții gaura produsă este de mici dimensiuni, care nu pot produce accidentări grave. Concluzia generală a fost că rezistența bombeului de compozit este sufcient de mare și nu anulează avantajul de greutate redusă pe care această soluție îl are în comparație cu bombeul din oțel.

         Într-o postare următoare vom prezenta un material video realizat pentru a demonstra modul în care straturile speciale dedicate opresc lanțul motofierăstăului.

Vertical Trend SRL - Noi dăm valoare vieții la locul de muncă.